Beoordelingen

9,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,5
Comfort
9,1
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
9,1
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
9,0

Beoordelingen

    Margaretha
    de

    Beoordelingsscore

    9,2
    21 september 2017
    Prima ontbijt, vriendelijke gastheer en goede kamer.
    Annemie Bieseman
    be

    Beoordelingsscore

    10
    12 augustus 2017
    Niets
    Lokatie midden in het groen. Heel mooie tuin met zwembad en schitterend uitzicht! Heel vriendelijke uitbater.
    Peter
    be

    Beoordelingsscore

    10
    16 juli 2017
    niets
    Zeer rustig gelegen in een mooie tuin. Eigenaar maakte elke morgen tijd om samen met ons aan de ontbijttafel te zitten. Goede locatie om de bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken: Tomar, Fatima ...
    Otto
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    30 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ronald48
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 augustus 2016

    Mooie ontdekking: doen!

    Uitstekende plek om tot rust te komen: je voelt je er meteen thuis. De plek ligt in de heuvels waardoor je ver kunt kijken. Comfortabele kamer, wij hadden de studio met 5 slaapplaatsen, wat uitstekend was. Zelfs een volledig uitgeruste keuken was aanwezig. Kamer kwam uit op een mooi onderhouden grasveld, met een paar bomen voor schaduw: hieronder was het prima vertoeven. 15 meter verderop leuk zwembadje. Op het sfeervolle terrein zijn meerdere kamers aanwezig. 's Ochtends heeft iedereen vers ontbijt in het mooi gedecoreerde hoofdgebouw, met elke dag een stuk verse kaas en gekonfijte vijgen en heerlijk brood. Hier woont ook de vriendelijke en behulpzame eigenaar en tevens zijn er twee tweepersoonskamers. Als je in deze regio wilt verblijven is dit een absolute aanrader! Vergeet niet de grotten te bezoeken. Wij verbleven drie nachten met drie kinderen.
    YvonneCees
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 juli 2016

    Heerlijk verblijf in Rendufas!

    Het was even zoeken om de locatie te vinden, maar dat lag waarschijnlijk aan onszelf. Verder viel niets ons tegen, in tegendeel, we hebben genoten.
    Casa das Rendufas is een prachtig gerestaureerd huis met bijgebouwen. We hebben genoten van het comfort, de rust, het zwembad (want het was erg warm) en de gastvrijheid van zowel eigenaar als 'de dames'. Het ontbijt was altijd een feest om de dag mee te beginnen :) We verbleven trouwens in de studio, deze is erg mooi en ruim!
    João
    pt

    Beoordelingsscore

    10
    31 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Angela
    fr

    Beoordelingsscore

    10
    15 november 2017

    Very enjoyable, would love to go back one day.

    Lovely quiet location, good position for exploring the many historic sites in the area. The owner of the property is very friendly and helpful and happy to provide information about the region.
    Alba
    us

    Beoordelingsscore

    8,3
    3 november 2017

    Facility and staff were excellent. Breakfast was very good. Location too far from Fatima

    Far from Fatima, not near anything or transportation. We had to use taxi service to move around
    Host and staff were very friendly
    Tianguang
    pt

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 september 2017

    Good facility and very nice host and great breakfast, here is a must stay in the Fatima area.

    If there is a ring bell on the door of the receiption, it will much better in case of asking for the services.
    Very pleasant living experience. Special stone loft with wooden attic. The yard is big and clean with a nice swimming pool. Our dog is so happy that she could not stop running and playing around. We also enjoy a lot with the nuts from the Badam trees in the yard. The breakfast is quite special with fresh cheese and preserved fig fruit. Thank you.
    pt

    Beoordelingsscore

    8,8
    16 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Guilherme
    pt

    Beoordelingsscore

    9,2
    3 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    cruz
    fr

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 oktober 2016
    do acolhimento e a atençao do propriatario
    Michael
    il

    Beoordelingsscore

    9,6
    27 september 2016
    The host let us feel at home. Helped us to find a wanderfull local restaurant (drove us there) and also helped with our tour plans for a next couple of days.
    Karl
    de

    Beoordelingsscore

    10
    24 augustus 2016

    very friendly staff and best host you can imagine, obregado

    very good breakfast incl. many "figos"; very clean and authentical